torstai 29. syyskuuta 2011

COS-verkkokaupasta

Jos kerran COS:ia saa nyt verkkokaupasta, niin pakkohan se oli kiirehtiä kurkkaamaan, mitä ihanuuksia siellä olisi tarjolla! Hassua, että tarjolla vaan oli niinkin paljon lyhythihaisia (tai hihattomia), koska ainakin omassa elämässäni ne ovat ihan mahdottomia talvella. Tai edes nyt. Siksipä vain ihastelin, enkä päätynyt tilaamaan mitään. Ainakaan vielä..!



Kuvat COS

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita. Minäkin tilasin jo jotain pientä.

Siru

Annimanni kirjoitti...

Siru: Mieleni tekisi minunkin, mutta eniten minua houkuttelee ehkä nuo kolme ensimmäistä tuosta kollaasista, ja on vähän vaikea perustella miksi tarvitsisin noin kesäisiä juttuja juuri nyt. Vaikka tänään olikin kyllä ihanan lämmintä ;)

maiju kirjoitti...

No jopas, kolahtaa myös minulle! Tuo harmaa nahkataskuinen mekko olisi vallan mainio kapistus paksujen neulesukkisten kanssa. Todellakin helppo ratkaisu sysimustiin aamuihin, jolloin liikkeellelähtö ei voisi vähempää kiinnostaa :) Täytyypä katsoa valikoimaa tarkemminkin, kiitti vinkistä!

Annimanni kirjoitti...

Maiju: Nimenomaan :) Ja silti näyttäisi mustien nahkasaappaiden kanssa niin tyylikkäältä ja "harkitulta", vaikka olisi nukkunutkin ihan viimeiseen minuuttiin asti!

Maija kirjoitti...

Olen myös tosi ihastunut COS:in vaatteisiin, aina sieltä löytyy jotain kaunista ja kivaa. Tästä kollaasista vaatekaapissani majaileekin tuo ensimmäinen olkapäitä korostava paita ja ekan rivin viimeinen paita, tosin valkoisena ja beigellä rusetilla. :) Noista nettikaupan vaatteista muuten aika monet paidat kuuluvat kesämallistoon, tuon oman pitkähihaisen paitani ostin jo Pääsiäisenä...

Annimanni kirjoitti...

Maija: Sulla on siis hyvin samanlainen maku kuin mulla :) Hassua, että myyvät kesävaatteita siellä nyt (ja ihan normaaliin hintaan!), vaikka kyllähän se kesä tietysti tulee taas. Vieläkin pähkäilen oman tilaukseni kanssa...